Politică de confidențialitate

 

 

GDPR - Politica de confidențialitate

 

 

Cine suntem ?

Site-ul nostru www.maqhotels.ro este un site de prezentare a produsului turistic “cazare” oferit de
Pensiunea MAQ Lacul Negru, apartinand SC Salinas SRL Ocna Sibiului.

Ce date personale colectam si de ce ?

Datele cerute de site-ul nostru se refera strict la cele cerute de modulul de rezervari, fara de care nu s-ar putea contacta turistul interesat in achizitionarea produsului nostru. De asemenea, transmiterea unui mesaj din partea utilizatorului catre noi, trebuie sa cuprinda cateva detalii minimale, fara de care nu am putea comunica.

Transmiterea acestor date personale, respective nume, prenume, adresa, telefon, adresa de email, asa cum am relatat, sunt date absolut necesare, fara de care comunicarea intrre noi si utilizatorul site-ului interesat in achizitionarea produsului turistic, nu poate exista.

Politica noastra de confidentilitate se traduce prin colectarea datelor transmise de utilizator, prelucrarea si pastrarea acesstora, conform legii, in cazul achizitionarii produsului turistic sau stergera acestora in cazul neachizitionarii produsului turistic. Datele turistilor nostri nu sunt folosite in scop de marketing.

Prin urmare, societatea noasrtra, colecteaza, prelucreaza si pastreaza datele turistilor confidential, in conditii strict cerute de lege si garanteaza nefolosirea acestora in scopuri de marketing sau alte asemenea.

Contact:

Adresă E-mail: cazare@maqhotels.ro
Număr telefon: : 0770760718
Adresă Pensiunea MAQ LAcul Negru &
MAQ Club

str. Salinelor nr. 7 Ocna Sibiului, Sibiu, 555600
Scroll to top