Maq Select Descriere

 

 

MAQ Select

Doar pentru adulți

 

 

Descriere

Pensiunea MAQ Lacul Negru si cladirea MAQ Select sunt unitatile care fac parte din conceptul MAQ Hotels Ocna Sibiului. Ambele unitati sunt situate în incinta lacurilor naturale, pe plaja, la 14 km de Sibiu, 10 km fata de aeroportul internațional Sibiu si la 1 km de centrul localitatii Ocna Sibiului.

MAQ Hotels este un brand destinat in exclusivitate adultilor, cazarea turistilor cu varsta mai mica de 18 ani, nefiind posibila.

Pensiunea MAQ Lacul Negru si-a deschis portile in vara anului 2017 si cuprinde un numar de 15 camere situate pe 2 nivele, parter si etaj:

-la parter avem 7 camere standard cu paturi duble, cu suprafete cuprinse intre 18- 22 mp, Camerele de la parter au balcoane frantuzesti, aplicate;
-la etaj avem 8 camere superioare, cu paturi duble, cu suprafete cuprinse intre 24 – 28 mp. Camerele de la etaj au balcoane normale.
Capacitatea de cazare este de doua persoane in camera. Unele camere superioare, la etaj, permit si montarea unui pat suplimentar pentru a 3-a persoana. Solicitarea patului suplimentar se face in acelasi timp cu solicitarea de rezervare, nu la sosirea turistilor in unitate.

Cladirea MAQ Select, este data in folosinta in vara anului 2020. Cladirea este destinata, in special, turistilor care doresc intimitate si un grad mai mare de confort.  Exista 4 camere „select” care pot fi inchiriate de turisti.  Camerele select au paturi duble si o suprafata de 35 mp. fiecare. Dispun de balcon – terasa in suprafata de 14 mp. Capacitatea de cazare maxima, este de 2 persoane.

In cladirea MAQ SELECT, turistii pot face miscare intr-un mini – centru wellness, dotat cu aparate cardio si de mobilitate si pot face aerosoli in camera salina, intr-o ambianta relaxanta, cu muzica si cromoterapie.

Turistii mai pot beneficia, contra – cost, de inchirierea unei mese de biliard sau de jocuri de carti, rummy, table sau sah.

O data pe saptamana, oaspetii nostri pot beneficia, gratuit, de o seara de muzica, dans si karaoke, bauturile fiind servite in regim self – catering (fiecare turist isi aduce bautura proprie). Aceasta facilitate este valabila doar daca turistii sunt in grup de 8 persoane cazate in cele 4 camere select.

 
Compania noastră acceptă plăți online cu card de vacanta prin EuPlatesc.ro
SC SALINAS SRL
Cod Fiscal: 12377820, J32/490/1999,
STR. BĂILOR, NR.31, Loc. OCNA SIBIULUI, Jud. SIBIU
Telefon: 0766488004
E-Mail: cazare@maqhotels.ro

Contact:

Adresă E-mail: cazare@maqhotels.ro
Număr telefon: : 0770760718
Adresă Pensiunea MAQ LAcul Negru &
MAQ Club

str. Salinelor nr. 7 Ocna Sibiului, Sibiu, 555600
Scroll to top