Maq Club Aspecte importante

Aspecte importante

  • Unitatea nu accepta copii cu vârsta cuprinsă intre 0 și 16 ani !!!
  • Check – in este posibil începând cu ora 14,00;
  • Check – out pana la ora 10,00;

-programul receptiei pentru perioada de sezon este 8,00 -16,00. Turistii sunt rugati sa ajunga la receptia pensiunii pana la ora 16,00. Daca acest fapt nu este posibil, turistii vor anunta receptia despre eventualele intarzieri. In cazul in care turistii nu anunta receptia, exista posibilitatea ca acestia sa astepte o anumita perioada de timp pana cand vor fi cazati.

-In cazul in care turistii nu se prezinta la receptia pensiunii MAQ Lacul Negru pentru e efectua check-inul pana la ora 20,00 fara un anunt in prealabil, acestia nu vor mai fi cazati, aplicand-se penalizarea de no show, respectiv pierderea intregii sume achitate in avans.

Parcarea autoturismelor se poate face in spatiul rezervat situat vis-a-vis de poarta de intrare nr. 1 de la Lacurile Naturale Ocna Sibiului si este gratuita in limita locurilor disponibile

 

Precizari cu privire la efecuarea unei rezervari online (pe site):

-Transmiterea formularului de rezervare de pe site, reprezinta doar solicitarea dvs. pentru a rezerva camera dorita, nu rezervare confirmata!!!. Rezervarea poate fi confirmata sau neconfirmata abia dupa verificarea disponibilitatii de catre unitatea de cazare. Raspunsul va fi transmis solicitantului pe email, in termen de 24 ore de la receptionarea solicitarii de rezervare. In conformitate cu prevederile legale in vigoare, pentru a finaliza rezervarea, solicitantul trebuie sa furnizeze pe email datele de facturare, respectiv: nume, prenume, adresa. Unitatea de cazare va intocmi factura fiscala de avans iar dupa achitarea avansului, rezervarea se considera ferma si garantata.

Contact:

Adresă E-mail: cazare@maqhotels.ro
Număr telefon: : 0770760718
Adresă Pensiunea MAQ LAcul Negru &
MAQ Club

str. Salinelor nr. 7 Ocna Sibiului, Sibiu, 555600
Scroll to top