Pensiune Rezervare și politica de anulare

Rezervare și politica de anulare

Rezervarea unei camere la una din cele 2 unitati MAQ Hotels, se poate face doar on-line, fie prin accesarea butonului galben “Verifica disponibilitate” din bara de meniu si completarea tuturor campurilor solicitate de formular, fie prin transmiterea unui e-mail la adresa cazare@maqhotels.ro. Rezervarile telefonice nu sunt acceptate.

Atentie!!!

In cazul efectuarii rezervarilor on-line prin sistemul de rezervari, turistul trebuie sa astepte confirmarea noastra privind disponibilitatea. Confirmarea se transmite prin e-mail la adresa furnizata de solicitant. Turistii pot vizualiza pe tabelul de disponibilitati, situatia acestora in timp real si pot opta pentru alegerea camerei dorite in functie de disponibilitatea existenta in momentul rezervarii. Rezervarea este considerata incheiata si ferma numai dupa ce turistul achita avansul stabilit prin factura fiscala transmisa pe e-mail, de societatea noastra.

Pentru a putea beneficia de reducerile oferite de unitatile noastre de cazare, pentru sezonul estival 2021, recomandam turistilor sa efectueze rezervari timpurii pana la data de 15.05.2021. Plata avansului este de 50% iar diferenta de 50% va fi achitata, cel tarziu, cu 15 zile inainte de inceperea sejurului.

In cazul rezervarilor efectuate intre 15 zile si 2 zile inainte de check-in, turistii au obligatia sa achite, in baza facturii intocmite, intreaga contravaloare a sejurului.

Penalizarile pentru anularea unei rezervari sunt urmatoarele:

-anularea rezervarii din momentul confirmarii ferme (dupa incasarea avansului) si pana la data de 28.02.2021 atrage dupa sine o penalizare de 10% din valoarea sejurului (se pierde avansul achitat);

-anularea rezervarii incepand cu data de 01.03.2021 si pana cu 60 zile inainte de inceperea sejurului, penalizare de 30 % din valoarea totala a acestuia; neplata urmatoarei transe la termenul stipulat pe factura, atrage automat, anularea rezervarii si pierderea avansului achitat anterior in procent de 30% din valoarea totala a sejurului;

-anularea rezervarii intre 60 zile si 15 zile inainte de inceperea sejurului (data platii finale), penalizare de 50 % din valoarea totala a acestuia. Neplata ultimei transe din valoarea sejurului la termenul stipulat pe factura (15 zile inainte de check-in), atrage automat anularea rezervarii si pierderea avansului achitat anterior;

-anularea rezervarii cu mai putin de 15 zile inainte de inceperea sejurului, atrage dupa sine o penalizare de 100% din valoarea acestuia. In cazul in care turistul renunta la sejur cu mai putin de 15 zile inainte de inceperea acestuia, va pierde intreaga valoare a sejurului.

In scopul evitarii pierderilor cauzate de penalitati, recomandam turistilor sa-si faca asigurari storno, ei avand astfel posibilitatea sa-si recupereze banii achitati, in caz de renuntare la sejur din motive obiective.

Pentru modificarile care privesc perioada sejurului sau durata acestuia, se va urmari politica de anulare a unei rezervari explicata in paragraful de mai sus.  In aceste cazuri, disponibilitatea nu poate fi garantata. Orice modificare care priveste durata sau perioada sejurului se considera o noua rezervare, penalizarile fiind aceleasi ca si in cazul anularii unei rezervari.

Pentru no-show, penalizarea este de 100 la suta din valoarea sejurului. Este considerat no-show neprezentarea turistului la unitatea de cazare in ziua inceperii sejurului pana la ora 20,00.

Intreruperea sejurului sau renuntarea la acesta, este penalizata cu 100 % din valoarea sejurului ramas.

Contact:

Adresă E-mail: cazare@maqhotels.ro
Număr telefon: : 0770760718
Adresă Pensiunea MAQ LAcul Negru &
MAQ Club

str. Salinelor nr. 7 Ocna Sibiului, Sibiu, 555600
Scroll to top