Pensiune Rezervare și politica de anulare

Rezervare și politica de anulare

Rezervarea locurilor de cazare se face cu plata unui avans de 50 la suta din tariful total al sejurului. Diferenta de 50% va fi achitata, cel tarziu, cu 15 zile inainte de inceperea sejurului.

In cazul rezervarilor efectuate intre 15 zile si 2 zile inainte de check-in, turistii au obligatia sa achite, in baza facturii intocmite, intreaga contravaloare a sejurului.

Penalizarile pentru anularea unei rezervari sunt urmatoarele:

-anularea rezervarii din momentul confirmarii ferme (dupa incasarea avansului) si pana cu 60 zile inainte de inceperea sejurului, penalizare de 30 % din valoarea totala a acestuia; neplata avansulului la termenul stipulat pe factura, atrage automat, anularea rezervarii.

-anularea rezervarii intre 60 zile si 15 zile inainte de inceperea sejurului (data platii finale), penalizare de 50 % din valoarea totala a acestuia. Neplata transei a 2-a din valoarea sejurului la termenul stipulat pe factura (15 zile inainte de check-in), atrage automat anularea rezervarii si pierderea avansului achitat.

-anularea rezervarii cu mai putin de 15 zile inainte de inceperea sejurului, penalizare de 100% din valoarea acestuia. In cazul in care turistul renunta la sejur cu mai putin de 15 zile inainte de inceperea acestuia, va pierde intreaga valoare a sejurului.

 

Pentru modificarile care privesc perioada sejurului sau durata acestuia, se va urmari politica de anulare a unei rezervari explicata in paragraful de mai sus.  In aceste cazuri, disponibilitatea nu poate fi garantata. Orice modificare care priveste durata sau perioada sejurului se considera o noua rezervare, penalizarile fiind aceleasi ca si in cazul anularii unei rezervari.

Pentru no-show, penalizarea este de 100 la suta din valoarea sejurului. Este considerat no-show neprezentarea turistului la unitatea de cazare in ziua inceperii sejurului pana la ora 20,00.

Intreruperea sejurului sau renuntarea la acesta, este penalizata cu 100 % din valoarea sejurului ramas.

Contact:

Adresă E-mail: cazare@maqhotels.ro
Număr telefon: : 0770760718
Adresă Pensiunea MAQ LAcul Negru &
MAQ Club

str. Salinelor nr. 7 Ocna Sibiului, Sibiu, 555600
Scroll to top